keskiviikko 16. marraskuuta 2011

Korotonta lainaa pitkällä takaisinmaksuajalla!

Sain sähköpostissa ilmoituksen, johon oli koottu kätevästi samaan viestiin linkit yhdelletoista eri pikavippejä tarjoavalle sivustolle. Rahaa luvattiin nopeasti ja vaivattomasti -jopa ilman vakuuksia. Rahaa oli mahdollista saada alle viidessätoista minuutissa klo 8-22 välisenä aikana. Korkoa toki lainasta pitäisi maksaa summasta ja laina-ajasta riippuen 30% - 800% vuosikorolla.

 Nopeita vippejä tarjoavat tahot tuntuvat rahatilanteen tiukalla ollessa varteenotettavilta vaihtoehdoilta. Takaisinmaksun aikaan tosin vanhan kansan puheet veljestä ja veljenpojasta saattavat tulla elävästi mieleen. Ja jos eräpäivän koittaessa ei rahaa olekaan maksaa, niin ainahan on mahdollista hakea toiselta lainantarjoajalta hieman lisää, korkealla korolla luonnollisesti.

 Mutta mitäpä, jos kuulisit tilaisuudesta lainata rahaa ilman korkoa pitkällä takaisinmaksuajalla? Välttämättä vakuuksiakaan ei tarvittaisi, sehän on lainanantajan ja lainanottajan sovittavissa oleva asia. Olisitko valmis tarttumaan tilaisuuteen? Voiko tuollaista tarjousta oikeasti olla olemassa? Liekö tuo tottakaan?


Mutta usko pois, nyt tuo kaikki on täysin mahdollista. Tarjoan sinulle mahdollisuutta lainata minulle haluamasi summan rahaa ilman korkoa 3-5 vuoden takaisinmaksuajalla. Jos tämä tuntuu sinusta hyvältä tilaisuudelta ja sinulla on pääomaa sijoitettavaksi oman lompakon ulkopuolelle, niin tässä olisi mahdollisuus olla mukana uudessa rahoituspalvelussa.

 Aivan sokkona ei tietenkään tarvitse hypätä tällaiseen uuteen innovatiiviseen hankkeeseen. Voin ilokseni kertoa, että lainatoimintoa on jo kokeiltu ja prosessi on tälläkin hetkellä käynnissä lainan nostamista seuraavassa ja sen takaisinmaksamista edeltävässä vaiheessa.

Yhteydenotot asian tiimoilta mieluiten puhelimitse tai sähköpostitse.


 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti