maanantai 16. heinäkuuta 2012

LOMALLA!! (Päivä 15)

Tänä aamuna puhelin soi ja sain kutsun viettämään viimeisen lomapäivän iltaa kera lettupannun ja savusaunan. Mukavampaa tapaa viettää loppulomaa on kyllä aika hankala keksiä. Vieläpä sattui niinkin, että savusaunan löylyt olivat elämäni ensimmäiset, joten tuli tänäkin vuonna lomalla tehtyä jotain ensi kerran. Viime vuosina olen yrittänyt joka vuosi jotain uutta kokeilla loman aikana. Ihan benjihyppyasteelle en tässä extremehakuisuudessani ole päässyt -vielä, mutta kunhan lomia karttuu...
Savusaunan lisäksi kokeiltu on mm. 3d-kuvausta, postcrossausta ja geokätköilyä vaihtelevalla menestyksellä.

Vieraassa saunassa saunominen on aina jännittävä tapahtuma tällaiselle puolisokealle -ei niin ketterälle kaverille. Sitä se oli myös tänään. Jännityksen ohella savusauna tarjosi todella pehmeät, leppoisat löylyt. Savu ei käynyt silmiin lainkaan vaan leijaili siellä jossain tuoden lauteille vienon tuoksahduksen  hiljaa sihisevän kiukaan säestämänä. Suosittelen kokeilemista, mikäli on jäänyt väliin.

Savusaunan ohella illan kattaukseen kuului uusia perunoita ja silliä, lettuja, mansikoita, mansikkaraparperimustikkakiisseliä, kahvia sekä erinomaista seuraa. Hyvänä pidettiin Z-miestä loman päätteeksi.
Kiitos illasta Irkku & Esko!Päivä 15: Tänään saunoin savusaunassa.


*) Tämä päivitys kuuluu LOMALLA -sarjaan.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti