sunnuntai 1. huhtikuuta 2012

Z-mies ja Punkaharju: End of story.

Kiitos kuluneista vuosista punkaharjulaiset ja eritoten punkaharjulaiset nuoret. Ja aivan erityisen lämmin kiitos kaikille, jotka olitte tänään mukana lähtöjuhlassa Vuoriniemen seurakuntatalolla. Kiitos loistavaista tarjoiluista, hauskoista puheista, komeasta veisuusta. Monta ikuisesti mieleenpainuvaa hetkeä jäi tästä päivästä. Mielelläni olisin teitä nuoriakin tavannut juhlassa, mutta eihän kiireille ja päällekkäisyyksille mitään mahda. Sattuuhan näitä.

Tosiaan. Viisi vuotta, yksi kuukausi ja kolme viikkoa. Aika on kulunut nopeasti. Kukapa sitä olisi silloin vuoden 2007 alussa, kun työsopimuksen pätevyyspykälä allekirjoitettiin, uskonut että seurakunnan väkimäärä nousisi näin kovasti, kuin mitä on tapahtumassa seurakuntaliitoksen myötä. Minä en ainakaan. Yleensähän väestökehitys on tällä seudulla ollut hieman laskupainoitteinen, eikä mahdolliset väkimäärän kasvamiset tapahdu hetkessä eikä kovin suurilla harppauksilla.
Kyseisen pykälän §1.4. mukaan: "Hakala toimii nuorisotyönohjaajan virassa niin kauan kuin seurakunnan väkimäärä pysyttelee alle 4000 jäsenessä. Sen mahdollisesti ylittyessä hänen tilalleen tulee palkata suurempia operatiivisia linjoja paremmin hallitseva ammattilainen."  
Punkaharjun seurakunnan eläkkeelle jäävä kirkkoherra Jorma Silander ottaa tuomiokapitulin päätöksellä hoitaakseen nuorisotyönohjaajan tehtävät ajalla 1.5.-31.12.2012. oeo (oman eläkkeensä ohessa)
                                                         Juhlatunnelmaa.


                                               Juhlapöydän antimia.Näin jälkiviisaasti voisi todeta, että olisinpa ajoissa päivittänyt kirkon nuorisotyönohjaajan pätevyyteni sosionomi AMK -pätevyyteen, niin tilanne olisi kohdaltani toinen. 
Pekka Simojoen sanoin: "Paikalleen jäädä ei saa, kun tuuli purjeisiin tarttuu..." ja "Katso uutta kasvaa, kun vanha katoaa..."

Minua odottavat uudet kujeet. Aloitan italialaisen Aringa & Acqua di fango -yrityksen Suomen konttorin markkinointipäällikkönä toukokuun alkupäivinä. Siihen saakka lomailen. 

1 kommentti: