tiistai 12. huhtikuuta 2011

Vaalirauha tiessään Vuoriniemelläkin!

Ei saanut viesti toivotunlaista vastakaikua.

Vaaliviha ja vaalirauha ovat kaksi sanaa, jotka ovat toistuneet parin viime päivän aikana -ja ihan aiheesta. Vaalimainoksia on töhritty, niitä on rikottu, niiden päälle on liimattu uusia, kulkuneuvoihin on kohdistettu ilkivaltaa ja onpa jopa ehdokkaita kohtaan oltu väkivaltaisia. Mitäs jos kuitenkin otettaisiin järki käteen ja vaikutettaisiin siellä vaaliuurnilla? Siellä, missä oikeasti voi vaikuttaa.

Nyt on vaalirauha tiessään Vuoriniemelläkin. Joku umpiluupää oli saanut kuningasidean olla näkyvästi eri mieltä keskustan sloganin kanssa ja näyttää sen koko Vuoriniemelle. (Ellei sitten kyseessä ollut tuulenpuuska, joka sopivasti osui juuri siihen kohtaan, mistä oli niitti unohtunut..)

Tällaasta laiskahkoa pohojalaasta ihimetyttää pikkuusen se ylenpalttisen suuri laiskuus ja välinpitämättömyys, jota Keskustapuolueen Etelä-Savon/Itä-Savon piiritoimistossa on osoitettu vaalimainoksia kyhätessä. Olisiko se nyt ollut suuri vaiva ottaa edellisten vaalien juliste alta pois. (Varsinkin kun iskulauseena käytetään tuota "sopimalla - repimällä" -sanaparia) Nyt sattui ikäänkuin omaan nilkkaan. Vuoriniemellä keskustaa äänestävien äänet menevät nyt vihreille, stp:lle ja muutos 2011:lle. (Mikäli siis äänestetään numeroiden, eikä pärstäkertoimen mukaan..) Ehdokaslista nimittäin näyttää olevan vuoden 2007 eduskuntavaalien ajalta.


Edit: Keskustapuolueen Itä-Savon piiritoimistosta saamani em@ilin mukaan jokainen kunnallisjärjestö vastaa alueensa mainosten levittämisestä, ei piiritoimisto. Kirjattaneen tämä tähän oikaisuksi. Kieltämättä aikamoinen savotta tuo olisikin. Piiritoimistossa työskentelee tällä hetkellä vain yksi työntekijä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti