sunnuntai 11. syyskuuta 2011

Edelliseen viitaten.

Olen ottanut tavakseni ajoittain googlata itseni pysyäkseni hieman ajantasalla elämästäni. Toki skannaan pari muutakin nettielämän peiliä, ettei ihan liian yksipuoliseksi totuus kävisi. Eri hakukoneet tuottavat yllättävänkin erilaisen tuloksen. 
Vinkki: Kannattaa muuten itse kunkin kokeilla silloin tällöin -muutenkin kuin huvin vuoksi- zekkailla, mitä omalla nimellä verkosta löytyy. Samalla voi käydä itsensä kanssa rakentavaa keskustelua siitä, mitä sieltä haluaisi löytyvän ja miten siihen voisi itse vaikuttaa.

Haun tuloksia tutkaillessani törmäsin edellisen kirjoitukseni aiheeseenkin muutamaan otteeseen. Vaikka keskustan pääkallonpaikalle ei nähtävästi pyrkimykseni keskustapuolueen presidenttiehdokkaaksi ikinä ehtinytkään, niin näköjään ainakin Iltalehden keskustelupalstalla asia oli noteerattu.

2 kommenttia:

  1. Haluaisin tuoda julki, että seuraavissa presidenttivaaleissa äänestän ehdokas Hakalaa... oli nimi listoilla tai ei.... ehdottomasti... ehkä.
    t. VW -mies

    VastaaPoista
  2. Nöyrästi tästäkin kiittäen on varmaan todettava, että vaalien tullen saatan testamentata ääneni jollekulle -kukaties juurikin PV:lle.

    VastaaPoista